hits

Flaks at jeg er mamma! <3

Når man skal begynne å trene så sier det seg sjøl man må ha nye klær... dem jeg brukte før får jegså vidt på meg.. ikke skjuler toppene magen....forsåvidt ikke buksene heller da den RULLER nedover magen! Tragediske greier..

 

MEN så er det slik at hvis man har unger så har man da en fiiin mulighet til å kjøpe seg ting man ønsker.. å i år er jeg så heldig å få i julegave nye sko, ny treningsskjorte OG 2 nye fine par treningssokker! -på forskudd.. trenger det til dancemixtimen jeg skal på imorgen!  

Jeg ringte dattera mi nettopp og sa kjempeglad 'TUSEN TAKK FOR JULEGAVEN'.. ble veldig stille ei stund, hun er da ganske vant til at mora gjør litt småsprøe ting så hun tok det og sa like entusiastisk tilbake 'VÆRSÅGOD'. Og ble stille igjen :p  så sa jeg at jeg trengte nye treningsklær og at dem ga det til meg, men jeg fikk ikke åpna det på julaften siden jeg trenger det imorgen! God deal!  

Få dere unger.. herregud så lurt liksom. (Ikke få deg unge kun fordi du vil kjøpe deg nye treningssko!)

 

Jeg dro strake vegen til Gmax! Der hadde dem sko jeg hadde sett på på nett. kom inn å fikk snakket med en kar som jobba der og sa jeg trengte treningssko til staminatrening.. altså inne i sal. Han tok meg med bort til en vegg med masse fine og flotte sko og sa at disse løpeskoene var veldig god demping i fungerte fint. -neinei sa jeg. dette blir feil for jeg skal jo ikke løpe, men danse og hoppe og så nur vi veldig brått for å skifte retninga vi skal hoppe i! I tillegg så er di skoene jeg har idag (Adidas) veldig glatte, så når jeg skulle ta planken under forrige zumba så skled tærne mine bak og jeg måtte slippe unna...

-ååå, tenker du helt flate sko? 

-Nei, jeg må ha med god demping og rundinger under..   

-rundinger under? 

-ja det er viktig å ha det til sal-trening sa jeg.

Han snudde på de skoene han fant frem som heter fitnesssko og bøyde på dem mens han sa stille til seg selv.. 'rundinger under såla' men han leita etter en plass dem kunne være. og skjønnte ikke heeelt greia. og jeg bare:

  -ja, æ har googla.        Der stod det at jeg trengte sånne.

Det stod nemlig på nett at det var lurt og ha sånne rundinger under såla. Det heter 'turnzone' fordi det er lettere og snu brått med dem. Kanskje fordi såla ikke sitter så hardt fast i gulvet? 

 den rundingen der er da 'snukjaptutenådættsona' 

 

skoene ser slik ut: helt svarte. Jeg som skulle ha kule med farger! (skal oppdatere her med bilde overnfra da det bilde av en eller annen grunn ikke vil over til pcen fra mobilen! 

 

så kjøpte jeg t-skjorte:  Jeg ville ha ei som var litt tung i stoffet slik at den ikke henger seg fast på valkene når jeg trener... Jeg endte opp med å gå på herreavdelinga og kjøpe!  Ikke innsving og jeg kan bruke str L :p helt innafor!

Så ble det slengt med da disse søte fine :  .

Dyrt tenker dere? neiii, 516,- kr helt nøyaktig! Helt innafor!

Tenk å være så heldig å få så fin julegave da :D Flaks at jeg er mamma altså <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar